Zzp'ers en MKB'ers en hun dagelijkse worsteling met klant- en relatiebeheer

Als zzp’er of mkb’er heb je vast wel eens geworsteld met het beheren van klanten en relaties. Het bijhouden van notities, afspraken en taken kan een enorme uitdaging zijn. En dan hebben we het nog niet eens over het opvolgen van afspraken, wat vaak vergeetachtigheid met zich meebrengt. Hoe handig zou het zijn als er een CRM-systeem bestond dat al deze taken voor je kon regelen? Een CRM zonder poespas, dat écht simpel en eenvoudig is.

Cirqll: dé oplossing voor ondernemers groot en klein

Maak kennis met Cirqll, een vrij nieuw CRM voor ZZP en MKB dat de Nederlandse markt heeft veroverd. Voor veel ondernemers, zowel groot als klein, is Cirqll het antwoord op hun klant- en relatiebeheerproblemen. Met dit systeem kun je gemakkelijk al je notities, afspraken en taken beheren en zie je in één oogopslag wat er nog moet gebeuren.

Cirqll onderscheidt zich door zijn eenvoud. Geen ingewikkelde functies of overbodige poespas, maar een gebruiksvriendelijke interface die intuïtief werkt. Dit maakt het systeem toegankelijk voor iedereen, zelfs als je geen technische achtergrond hebt.

Waarom bedrijven steeds vaker kiezen voor een CRM

Cirqll begrijpt als geen ander dat jij als ondernemer behoefte hebt aan een CRM systeem dat simpel, eenvoudig en gebruiksvriendelijk is. Geen poespas of ingewikkelde functies waar je niets aan hebt. Met Cirqll kun je eenvoudig al je klant- en relatiegegevens beheren, notities maken, en afspraken en taken inplannen. Het systeem is overzichtelijk en intuïtief, waardoor je gemakkelijk kunt navigeren en snel vindt wat je zoekt.

Wat dit Nederlandse CRM bedrijf echt uniek maakt, is de flexibiliteit en aanpasbaarheid van het systeem. Je kunt het CRM volledig naar eigen wens en behoefte inrichten. Zo kun je bijvoorbeeld specifieke velden toevoegen aan klantprofielen, zodat je altijd de juiste informatie tot je beschikking hebt. Daarnaast is Cirqll ook nog eens volledig schaalbaar. Of je nu een startende ondernemer bent of een groot bedrijf hebt, Cirqll groeit met je mee.

Met Cirqll bespaar je niet alleen tijd en moeite, maar geniet je ook van vele andere voordelen. Zo kun je met één druk op de knop inzicht krijgen in al je openstaande taken, afspraken en notities. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer iets belangrijks vergeet. Daarnaast kun je ook eenvoudig rapportages genereren, waardoor je altijd een helder overzicht hebt van je prestaties en resultaten.

Overzichtelijk klant- en relatiebeheer ook voor ZZP’ers

Ook voor jou als ZZP’er heb je met Cirqll alle klant- en relatiegegevens op één plek. Je kunt gemakkelijk notities toevoegen, afspraken plannen en taken aanmaken. Hierdoor hoef je niet langer verschillende systemen te gebruiken of notities kwijt te raken. Alles is overzichtelijk en gestructureerd, wat je veel tijd en moeite bespaart.

Een CRM systeem waar gebruiksvriendelijkheid en eenvoud voorop staan

Een veelvoorkomend probleem bij klant- en relatiebeheer is het vergeten van afspraken. Cirqll lost dit op door automatisch herinneringen te sturen voor geplande afspraken. Zo vergeet je nooit meer een belangrijke ontmoeting of deadline. Dit komt niet alleen professioneel over, maar zorgt er ook voor dat je niets belangrijks mist.

Cirqll CRM is speciaal ontworpen met de gebruiker in gedachten. Het systeem is eenvoudig en intuïtief, waardoor je direct aan de slag kunt. Je hebt geen uitgebreide training nodig om het CRM-systeem te begrijpen. Bovendien wordt Cirqll regelmatig geüpdatet en verbeterd op basis van feedback van gebruikers. Zo blijf je altijd gebruikmaken van een modern en up-to-date systeem.

Conclusie: Dit CRM biedt de perfecte oplossing voor ZZP en MKB

Als bedrijfseigenaar of zzp’er wil je je tijd besteden aan je kernactiviteiten, niet aan het gedoe rondom klant- en relatiebeheer. Met Cirqll heb je een eenvoudig en gebruiksvriendelijk CRM-systeem tot je beschikking dat al je beheertaken overzichtelijk en simpel maakt. Het is de perfecte oplossing voor iedereen die dagelijks worstelt met het bijhouden van notities, afspraken en taken.

Waar wacht je nog op? Probeer vandaag nog Cirqll en ervaar zelf hoe dit nieuwe CRM-systeem jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen!

 

 

 

https://cirqll.nl/crm-voor-zzp/

Over de auteur

Scroll naar boven