Linten Kopen opent Groothandel

Linten Kopen opent Groothandel

De vaste klanten van Linten Kopen zijn ondertussen geïnformeerd, echter brengen wij dit nieuws graag breder onder de aandacht.

Begin 2015 begonnen met de verkoop van diverse soorten lint is Linten Kopen ondertussen uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van linten voor Nederland en Belgie.

In de loop der jaren werd het assortiment uitgebreid met tal van artikelen. Zo bieden wij tegenwoordig naast lint ook diverse soorten band, als keperband en tassenband aan. Waarbij met name bedrijven ons goed weten te vinden.  Echter blijft de verkoop van lint het belangrijkste onderdeel.

Samenwerkingen

Verder zijn wij samenwerkingen aangegaan met producenten en grote importeurs. Hierbij kregen wij het alleenrecht om hun artikelen in Nederland en soms ook in Belgie te verkopen. Waardoor ons assortiment niet alleen zeer betaalbaar is, maar ook uniek.

De voordelen van de lintgroothandel

Direct toegang tot de laagste prijs.

Diverse grotere klanten vroegen regelmatig om een offerte. De tijd die dit in beslag nam groeide jaarlijks. Met het openen van de lintgroothandel is dit verleden tijd. Na het aanmaken van een account hebben klanten direct toegang tot alle prijzen en staffelkortingen, waardoor ook zij hun relaties sneller kunnen informeren. 

Groter aanbod, lagere prijzen

In de groothandel zijn alle producten binnen 7 werkdagen leverbaar. Rechtstreekse inkoop door ons, voorkomt opslagkosten, winkeldochters en andere onnodige kosten. 

Onze klanten

De  diversiteit aan klanten vraagt om een ruim aanbod. Zo zijn er tal van bloemisten die standaard een bepaalde maat lint zoeken.  Maar ook organisatoren van evenementen die diverse breedtes in vele kleuren voor een festival zoeken. Met ons aanbod kunnen wij deze grote diversiteit allen van dienst zijn.

Maatwerk, waarin wij ons onderscheiden

Linten kopen kan bij diverse aanbieders. Maar weinigen hebben ons aanbod, maar er is meer waar wij ons in onderscheiden. Zo snijden wij linten op maat voor diverse relaties. Een enorme tijdsbespring voor de klant, en door de gahanteerde methode een eindresultaat zonders rafels. Verder bieden wij, met name voor evenementen de mogelijkheid om deze brandvertragend te maken.

Laten we kennis maken!

Heeft u interesse in ons aanbod, of bent u nieusgierig hoe wij bijvoorbeeld uw verpakking kunnen upgraden met lint? Neem dan vrijblijvend contact op. Via onderstaande link vindt u al onze gegevens.

https://shop.lintengroothandel.nl

Over de auteur

Scroll naar boven